Меню на сплаві
- Це прості, але смачні страви, які можна приготувати в похідних умовах в казані та на вогні:
- - борщ з реберцями та сметаною;
- - супчик курячий з вермішелькою;
- - уха;
- - овочеве рагу;
- - різотто (рис з овочами);
- - макарони по- флотські;
- - гречка з піджаркою;
- - овочеві салати, та овочева нарізка.
- - вівсянка
- - чай, кава, сир, печево;
- - шашлик.
-
- Меню обговорюється та може мінятися в залежності від сезонності та кількості днів сплаву.
- Меню може бути вегетаріанське, якщо бажаючих буде не менше ніж 4 особи.
- Для приготуванні їжі ми не використовуємо консерв, а тільки свіжі продукти, які купуємо за день!
- Воду для приготування їжі використовуємо тільки з перевірених джерел!!!
- Вся їжа готується безпосередньо під час сплаву!!!
-
- Смачного!
-