Меню на сплаві

 

 

 

  •   Це прості, але смачні страви, які можна приготувати в похідних умовах в казані та на вогні: 
  • - борщ з реберцями та сметаною; 
  • - супчик курячий з вермішелькою; 
  • - уха; 
  • - овочеве рагу; 
  • - різотто (рис з овочами); 
  • - макарони по- флотські; 
  • - гречка з піджаркою; 
  • - овочеві салати, та овочева нарізка. 
  • - вівсянка 
  • - чай, кава, сир, печево; 
  • - шашлик. 
  •  
  • Меню обговорюється та може мінятися в залежності від сезонності та кількості днів сплаву.
  • Меню може бути вегетаріанське, якщо бажаючих  буде не менше ніж 4 особи.
  • Для приготуванні їжі ми не використовуємо консерв, а тільки свіжі продукти, які купуємо за день!
  • Воду для  приготування їжі використовуємо тільки з перевірених джерел!!!
  • Вся їжа готується безпосередньо під час сплаву!!!
  •  
  • Смачного!
  •